Wandvinyl aanbrengen? Schilder-Zutphen.nl

Vinyl behangen is het aanbrengen van vinylbehang op de muur. Dit wordt gedaan door rollen met vinylbehang op de juiste lengte te snijden (knippen), te behandelen met speciaal behanglijm om daarna op de muur aan te brengen. Meestal worden beide zijden met speciallijm voor behandeld. Vinyl behangen moet je een keer gedaan hebben dan zul je merken dat het best wel mee valt.Als vinylbehang een print heeft, dient bij het op lengte knippen erop gelet te worden, dat er genoeg extra lengte wordt geknipt om de print op de juiste plek te schuiven.Vaak is het de tijd die er in gaat zitten de ene is de ander niet en daarom is schilder-Zutphen.nl uw helpende hand.Om te voorkomen dat het vinylbehang op de muur vol met bellen en blazen komt te zitten, moet de behanglijm eerst goed intrekken (In de achterzijde van het vinylbehang). Dan moet het bovenaan de muur worden aangebracht, en voorzichtig naar beneden worden uitgestreken. Dit type wanden worden vooral toegepast in de renovatiebouw, nieuwbouw, winkelcentra, kinderdagverblijven, en chalets. Vinyl geeft een flexibele lichtgewicht oplossing voor vocht problemen.

Vloervinyl
Het vloervinyl wordt gelijmd en gelast aangebracht en zorgt voor een zeer slijtvaste laag welke veel wordt toegepast in ruimtes met een hoge loopfrequentie. In combinatie met wandvinyl wordt dit ook veel toegepast in natte ruimtes badkamer douches en wc.

Vinylbehang
Vinylbehang onderscheidt zich voornamelijk van gewoon behang door zijn goede reinigbaarheid en stootvastheid. Ook hier geldt de grote verscheidenheid aan dessins.

Papierbehang
Het standaard behang is verkrijgbaar in alle kleuren en motieven. Het is een ideale decoratieve afwerking voor elke woonkamer of slaapkamer. Voor een ieder is een passend behang te vinden in de vele stalenboeken.

Glasweefsel
Glasweefsel behang is een ideale wandbekleding voor ondergronden waaraan eisen worden gesteld m.b.t. stootvastheid en scheuroverbrugging. Het is een moderne, veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Glasweefsel is in verschillende dessins verkrijgbaar, waarna het dekkend in kleur wordt afgewerkt met saus of brandwerende latex. (mat of zijdeglans).
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat