Een stukadoor of spackspuiter nodig?

1 click voor alle klussen

Stukadoor Amersfoort | Spack spuiter Amersfoort

Kennisbouw.nl stukadoors en spackspuiters heeft veel ervaring in de regio Amersfoort. Bij de vele nieuwbouwprojecten zijn stukadoors en spackspuiters uit ons netwerk ingezet. Hierdoor is er veel kennis voor perfecte afwikkeling van uw aanvraag aanwezig.

Spack spuiten Amersfoort vanaf € 5.00 per m2
Een superprijs voor spackspuiten, die veelal wordt belast met het lage BTW tarief (lees meer»), dat is Kennisbouw.nl. Spack heeft als voordeel dat er geen perfecte ondergrond nodig is zoals bij schilderwerk. De wanden moeten recht en behang-klaar zijn.  Alle nieuwbouw woningen worden bijvoorbeeld in Nederland behangklaar opgeleverd. Dit zijn vaak betonnen buitenmuren met (kleine) gaatjes in het beton en binnenmuren gemaakt met van die grote blokken. Daarvoor is spackspuiten de oplossing. 

Stukadoor Amersfoort vanaf €10.00 per m2
Een superprijs voor stukadoorswerkzaamheden, die veelal wordt belast met het lage BTW tarief (lees meer»),dat is Kennisbouw.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw stukwerk perfect in orde maken. Bijna alle woningen worden de wanden en plafonds van stukwerk voorzien. Hierdoor worden deze mooi afgewerkt. Als het stukwerk op wanden of plafonds verouderd of beschadigd is, kan de stukadoor het stucwerk repareren. Zo worden gaten en scheuren netjes weggewerkt.

Naast het stuken van muren en plafonds en het repareren van beschadigd stukwerk, kunnen onze stukadoors bijvoorbeeld ook een sierpleisterlaag aanbrengen, inclusief in- en uitwendige hoeken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze bouwtechnische adviseur Emanuel Meijer.

Bouwtechnisch Adviseur Emanuel Meijer staat u graag te woord

Mail Emanuel: emanuel@www.schilder-zutphen.nl of

Bel Emanuel Mobiel 0644-493953

Persoonlijk & professioneel

Bouwtechnisch Adviseur Emanuel Meijer staat u graag te woord. Kennisbouw.nl werkt met persoonlijk bouwtechnisch adviseur Emanuel Meijer. Vanuit zijn meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld de uitgelezen persoon om met uw aanvraag direct aan de slag gaan. Nadat er met u contact is geweest om de werkzaamheden goed door te spreken wordt, op basis van het gevraagde specialisme, hierbij de juiste partij uit ons netwerk geselecteerd. Nadat de bouwtechnisch adviseur een scherp tarief voor de werkzaamheden heeft uit onderhandeld wordt dit verwerkt in een offerte naar u toe. Zo weet u van te voren goed hoe het totale kostenplaatje in elkaar zit. Vanzelfsprekend wordt met de gewenste oplevertijden rekening gehouden en is snel schakelen geen enkel probleem. Op deze manier ontzorgd Kennisbouw.nl u tijdens het hele project.

Kennisbouw.nl exploiteert nu ook:

Vraag uw offerte aan

Kennisbouw.nl hoor je ook op RADIONL, Het Hollands Hart van de regio

Contact

Voor vragen en/- of meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres            Meander 251             6825MC Arnhem (Gld) 

06-44493953

emanuel@www.schilder-zutphen.nl

Laat een bericht achter

WhatsApp chat