Sierpleister Spachtelputz ? schilder-Zutphen.nl

Sierpleisterwerk Spachtelputz vanaf € 10,00 m2 ook in kleur leverbaar.

Sierpleister is een prachtige vorm van decoratie. Het is toe te passen in verschillende vormen, motieven en diktes en het geeft uw woning of bedrijfspand een bijzondere en ‘eigen’ sfeer. De stukadoors van schilder-Zutphen.nl helpen u graag wegwijs te worden in de verschillende mogelijkheden en kunnen voor u een perfecte afwerking verzorgen.

Pleisterwerk is een kalkmengsel dat in de bouw gebruikt wordt om wanden en plafonds glad te maken, zodat deze later kunnen worden afgewerkt met een latex of muurverf. Bij sierpleisterwerk kunnen er verschillende structuren en rozetten worden aangebracht. Het is in verschillende vormen, kleuren en diktes toepasbaar. Ook wordt er soms zand toegevoegd om een ietwat korrelige structuur te creëren. Op de afbeeldingen ziet u verschillende voorbeelden van sierpleisterwerk dat verzorgd is door schilder-Zutphen.

De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Indien u meer informatie wilt over sierpleisterwerk of als u geïnteresseerd bent in ons vakmanschap kunt u contact opnemen via het Aanvraagformulier. Ook voor algemeen stukadoorswerk kunt u terecht bij schilder-Zutphen.nl

Ontdek vandaag nog wat de allerscherpste prijs voor u zal zijn!

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat