Winterschilder

Schilder Zutphen Winterschilder. Nu 10% korting

De Winterschilder staat van 21 september 2016 tot en met 21 maart 2017 weer voor u klaar: Mob: 06-44493953

Voor bedrijven, particulieren bedrijven en organisaties is het aantrekkelijk schilderwerk uit te laten voeren in de winter. Door gebruik te maken van de winterschilder en de subsidieregeling zullen de kosten van het schilderwerk voordeliger uitvallen dan wanneer het in de zomer wordt uitgevoerd.

De winterschilder subsidieregeling is komen te vervalen waren het niet dat Schilder Zutphen voor het toekennen van de winterschilder subsidie zijn eigen aantal regels heeft opgesteld. De winterschilder Schilder Zutphen verzorgt voor u als opdrachtgever de administratieve afhandeling, zodat u direct gebruik kunt maken van deze winterschilder regeling. In de winter geeft de winterschilder één manuur korting per dag op behang sauzen glasweefsel en schilderwerk.

Binnenwerk

Al jaren is het gebruikelijk dat binnen de winterschilder schilderwerkzaamheden gestimuleerd worden door het verstrekken van een Winterschilder wintersubsidie, voor particulieren, bedrijven maar ook non-profit organisaties is deze wintersubsidie leverbaar.

Net als in voorgaande seizoenen verleent het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud geen aantrekkelijke winterschilder premies voor onderhoud binnen schilderwerk meer. Dit is nu helaas te komen vervalen vandaar dat de winterschilder Schilder Zutphen zelf de korting geeft.

Buitenwerk

Sinds vorig jaar was er nog de premieregeling uitgebreid met een subsidie voor de extra kosten voor afgeschermd buitenwerk. In tegenstelling tot de premie voor binnenwerk wordt deze premie Dit is nu helaas te komen vervallen vandaar dat de winterschilder Schilder Zutphen zelf de korting geeft.

Door gebruikmaking van professionele afschermingsmiddelen heeft de winterschilder Schilder Zutphen ons zelf de mogelijkheid geboden om vakwerk af te leveren in na zomerse maanden. Dit kan alleen door gebruik te maken van daartoe geschikte materialen die door de bedrijfstak in samenwerking met de verffabrikanten zijn ontwikkeld. De winterschilder hebben een verkorte uithardingstijd, waardoor ramen en deuren zeer snel weer gesloten kunnen worden.

Kleuradvies

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zutphen team.

Gratis offerte aanvragen