Huis Schilder Vve plan.

Vve-plan projecten onderhoud

Schildersbedrijf Schilder – Zutphen in samenwerking met Klusbedrijf E.Meijer bv realiseert het Vve–plan voor de beste aanpak.

Schildersbedrijf Schilder – Zutphen pakken met het Vve-plan het onderhoud gestructureerd aan.

Waarom het vve plan !

• Veel VvE's hebben moeite het onderhoud gestructureerd aan te pakken
• Door middel van wetgeving wil de overheid adequaat onderhoud stimuleren
• VvE's worden verplicht een onderhoudsfonds te vormen
• Het Schilder VvE Plan helpt VvE's structuur in de aanpak van onderhoud te brengen

Onderhoudsplan op maat !

Het onderhoudsbedrijf Schilder – Zutphen staan er borg voor dat in elke situatie de optimale prijs/kwaliteit-verhouding geleverd wordt. Een grondige analyse van de staat van onderhoud van het complex en een deskundig kleuradvies vormen de basis voor een meerjarig onderhoudsplan op maat.

Kosten beheersen !

Door een gedegen visie op onderhoud, meedenken en begeleiding kunnen zelfs op termijn aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Het Huis Schilder VvE Plan geeft de VvE de zekerheid dat volgens afspraak op het juiste moment het juiste onderhoud plaatsvindt.
 
Achterstallig onderhoud kost extra geld !

Alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget.
Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien: achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan.

Goed onderhoud levert meerwaarde op !

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.
Dankzij het teamwork van de VvE, Schildersbedrijf Schilder – Zutphen worden een optimale conditie van het onroerend goed en dus een winstgevende toekomst gegarandeerd. 

Het Schilder Zutphen team.

 

Gratis offerte aanvragen