Over ons Schilder Zutphen Bel ons !

Nieuws Schilder Zutphen

Houdt u van traditioneel of van modern? Schildersbedrijf Schilder Zutphen is van alle markten thuis en daarom kunnen we u altijd goed van dienst zijn. Tevens voorzien wij u graag van een gedegen kleuradvies.

Waarom is het belangrijk om uw huis goed te onderhouden?

Ten eerste draagt het natuurlijk bij aan een prettig wooncomfort. Daarnaast kan het u ook veel geld besparen, want door achterstallig onderhoud kunnen er onnodig hoge kosten ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee, maar het is beter om dit te voorkomen. Door regelmatig onderhoud blijft uw woning waardevast. Dit is een fijn gevoel voor de toekomst.

Ook de toekomst van het milieu staat voor ons centraal: door het gebruik van watergedragen verf weet u zeker dat de vervuiling tot een minimum beperkt wordt en dat veiligheid voorop staat.
Mob: 06-44493953 

Wist u dit al 6% BTW op al uw onderhoud.

Sinds 2009 is het extra voordelig om gebruik te maken van onze diensten! Door een ingevoerde btw-maatregel kunt u gebruik maken van het gunstige 6%-tarief indien u woning ouder is dan twee jaar. Dit geld zowel voor de schilder- als behangwerkzaamheden. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Of heeft u vragen over de exacte voorwaarden? Als u het contactformulier invult zullen wij u vraag zo spoedig mogelijk behandelen.

Het Schilder Zutphen team.

 

Gratis offerte aanvragen