Antibacteriële verf gezondheidszorg

Schilder Zutphen gaat bacteriën verminderen met Alpha SanoProtex

Veel wanden in ziekenhuizen, verpleegtehuizen, praktijken, en kinderdagverblijven.
kunnen schoner en hygiënisch zijn. De Sikkens Alpha SanoProtex doet daar wat aan.
De watergedragen muurverf met actieve zilverionen zorgt dat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en is dus Ideaal voor zorginstellingen en andere openbare ruimtes.
Een hoge hygiënestandaard is van essentieel belang. Door een speciale spuittechniek zijn ruimtes binnen 24 uur weer beschikbaar.

Schilder
Zutphen maakt het welzijn van patiënten, familie en werknemers optimaal en draagt zo bij tot een schoner en hygiënisch leefklimaat. In de gezondheidszorginstellingen en andere openbare ruimtes, om zo het risico op infecties te verminderen.

Alpha SanoProtex is door zijn hoge schrobvastheid bestand tegen herhaaldelijke schoonmaakbeurten waarbij het zijn bacteriebestendige werking behoudt.
De antibacteriële activiteit wordt zelfs verhoogd wanneer de verflaag wordt afgewassen of geschrobd.

Alpha SanoProtex  is dus ideaal voor ruimtes waar het infectierisico sterk moet worden gereduceerd en die regelmatig moeten worden schoongemaakt en/of gedesinfecteerd.
 
Alpha SanoProtex is in vrijwel alle kleuren leverbaar. Dit product is niet weg te denken in de gezondheidszorg, zorginstellingen en (para)medische praktijken.

Voor meer informatie komen wij bij u op locatie voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het Schilder Zutphen team.

Gratis offerte aanvragen